side-area-logo

Broekhuis. voor actieve ondernemers. Wij zijn meer dan alleen maar en administratiekantoor.

Waarom is administratie belangrijk?

Een goede basis

Waarom?

Ten eerste: omdat de wet dat stelt. De financiële administratie is de basis voor belastingaangiften. Niet tijdige en/of volledige aanlevering bij de Belastingdienst kan tot boetes of verminderde btw-aftrek leiden.

De administratie biedt u ook inzicht in het reilen en zeilen van uw bedrijf. Welk bedrijfsonderdeel vraagt uw bijzondere aandacht? Wel zo prettig om bijvoorbeeld traag betalende debiteuren of kostenoverschrijdingen op tijd te kunnen constateren…

Overzicht in uw bedrijf

Te allen tijde op de hoogte

De administratie altijd bij, en dat leidt tot…

Een administratie die altijd bij is kunt u gebruiken om het beleid bij te sturen. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes, of het nu gaat om investeringen of andere beslissingen wij zijn daarin uw gesprekspartner. Met een netwerk van specialisten kunnen wij u bij de meeste vragen direct helpen.

De financiële administratie wordt, als het jaar is verstreken, samengevat in een jaarrekening (balans en verlies- en winstrekening). Die wordt digitaal toegestuurd aan de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel (alleen voor BV’s, NV’s, CV’s en coöperaties) en, als u te maken heeft met bedrijfskrediet, naar uw huisbankier.

Zelf doen of uitbesteden

Vertrouwen is de sleutel

Zelf of laten doen?

Met ons elektronisch systeem kunt u uw administratie zelf online invoeren. Banken koppelen hun digitale afschriften aan dit systeem en zetten herkende afschrijvingen automatisch in het juiste grootboek.

U kunt uw boekhouding uiteraard ook door onze administrateurs laten verzorgen: wij zijn specialisten op dit gebied. Welke keuze u ook maakt, wij zorgen er voor dat uw jaarrekening bij de Belastingdienst, de KvK en zonodig bij uw huisbankier terecht komt.

Trouwens, over specialisten gesproken: wist u dat Broekhuis. een door Exact Software gecertificeerd Exact Online administratiekantoor is?

Maar natuurlijk ondersteunnen wij vele andere softwarepakketten, al meer dan 25 jaar zijn wij enthousiast en een actief gebruiker van het softwarepakket Cash, maar ook in Multivers van Unit4, Snelstart, Moneybird en vele andere programma´s kunnen wij onze weg vinden.

Administratie advies

Meer Weten

Ondernemers advies

Meer Weten

Lonen & Personeel

Meer Weten

Maak nu gratis een vrijblijvende afspraak.

Wij gaan graag in gesprek over uw specifieke situatie.

Ondernemers adviseurs van huis uit!

Wij bieden meer dan cijfers alleen. Ondernemingsadvies op basis van de actuele financiele cijfers. En natuurlijk vergeten wij uw persoonlijke financien niet: wij zijn er voor u en uw onderneming!

Echte steun voor ondernemers

Iedereen kan uw boekhouding doen, maar alleen bij Broekhuis weten we hoe u het meeste rendement op uw geld heeft. Piet Broekhuis is al dertig jaar zélf ondernemer pur sang.

Echte steun voor ondernemers

Het bewaken van de marges en de cijfers van inkoop tot en met omzet, én de verhouding van personeelskosten tot dieelfde omzet zijn bij Broekhuis. in vertrouwde handen.

Wat zeggen onze klanten?

Piet's Tips

Veel ondernemers denken niet in aanmerking te komen voor een hypotheek. Het venijn zit vooral in de vraag welk inkomen er kan worden toegepast in de hypotheekaanvraag. De voorwaarden voor

Read More

Horecaondernemers noemen hun klanten gasten. En die gasten worden steeds vaker in de watten gelegd om een onvergetelijke middag of avond te hebben. Uiteraard is de beleving in een snackbar

Read More

Als ondernemer ben je verplicht een administratie te voeren en op tijd je belastingaangiften te doen. Werk je met personeel? Dan moet ook je ook een goede loonadministratie voeren. Die

Read More

Afgelopen september bestond Broekhuis. Administrateurs & Fiscalisten dertig jaar. Dertig jaar ondernemen, dat is een heel eind. Daar ben ik best trots op. Met onze kantoren in Almere en Zeewolde

Read More