side-area-logo

Jammer, maar helaas… Belastingen moeten nu eenmaal betaald worden. Maar niet te veel! Dat kunt u rustig aan
Broekhuis. overlaten. Onze fiscalisten laten geen aftrekpost in uw belastingaangifte onbenut, steeds keurig binnen de
regels blijvend. Door het kiezen van de juiste bedrijfsstructuur kunnen wij, wat belastingen betreft, u voor nu en de
toekomst de meest aantrekkelijke oplossing bieden. Belastingen? Ook die kunt u rustig aan ons overlaten!

Ondernemen & de belastingaangifte

Niet te veel belasting betalen door een juiste belastingaangifte.

De winst uit uw onderneming maakt deel uit van uw belastbaar inkomen waarover u inkomstenbelasting betaalt. Maar…. er zijn zoveel kosten die u mag aftrekken! Van giften tot kosten voor uw monumentale pand, van opstartkosten eigen onderneming tot ziektekosten, u kunt ze voor zover de wetgeving dat toelaat opvoeren.

En dat zijn nog maar een paar van vele aftrekposten. Broekhuis. kent alle aftrekposten, hun regels en hun uitzonderingen en passen deze in uw belastingaangifte toe. Wij delen onze kennis graag met u!

Overzicht in uw bedrijf

Ten allen tijde op de hoogte

Omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting…. Je mag wel gestudeerd hebben om alle ins en outs van alle bedrijfsbelastingen te kennen. Dat hebben de medewerkers van Broekhuis. dan ook! 21, 6 of 0 procent btw? Wel of geen recht op kleine-ondernemersregeling? Wel of geen belastingplicht voor uw stichting? Kunt u gebruik maken van de Innovatiebox?

En bent u over die in natura-betaling loonbelasting verschuldigd? Zoveel belastingbepalingen, zoveel vragen… Broekhuis. de antwoorden. Wij helpen u graag verder.

Zelf doen of uitbesteden

Vertrouwen is de sleutel.

Soms maakt de Belastingdienst het niet leuker, en zeker ook niet gemakkelijker. Een belastingcontrole gaat gepaard met veel gedoe, bezwaar maken leidt tot mogelijke rompslomp. Goed om te weten dat u altijd op Broekhuis. kunt rekenen. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt, weten waarmee we rekening moeten houden, kunnen soepel en snel op vragen inspelen.

Om in sporttermen te spreken: onze ijzersterke verdediging kan de nul lang vasthouden! Dat doen we graag voor u.

Administratie & advies

Meer Weten

Ondenermers advies

Meer Weten

Lonen & Personeel

Meer Weten

Maak nu gratis een vrijblijvende afspraak.

Wij gaan graag in gesprek over uw specifieke situatie.

Ondernemers adviseurs van huis uit!

Wij bieden meer dan cijfers alleen. Ondernemingsadvies op basis van de actuele financiele cijfers. En natuurlijk vergeten wij uw persoonlijke financien niet: wij zijn er voor u en uw onderneming!

Echte steun voor ondernemers

Iedereen kan uw boekhouding doen, maar alleen bij Broekhuis weten we hoe u het meeste rendement op uw geld heeft. Piet Broekhuis is al dertig jaar zélf ondernemer pur sang.

Thuis in de horeca

Het bewaken van de marges en de cijfers van inkoop tot en met omzet, én de verhouding van personeelskosten tot dieelfde omzet zijn bij Broekhuis. in vertrouwde handen.

Wat zeggen onze klanten?

Piet's Tips

Veel ondernemers denken niet in aanmerking te komen voor een hypotheek. Het venijn zit vooral in de vraag welk inkomen er kan worden toegepast in de hypotheekaanvraag. De voorwaarden voor

Read More

Horecaondernemers noemen hun klanten gasten. En die gasten worden steeds vaker in de watten gelegd om een onvergetelijke middag of avond te hebben. Uiteraard is de beleving in een snackbar

Read More

Als ondernemer ben je verplicht een administratie te voeren en op tijd je belastingaangiften te doen. Werk je met personeel? Dan moet ook je ook een goede loonadministratie voeren. Die

Read More

Afgelopen september bestond Broekhuis. Administrateurs & Fiscalisten dertig jaar. Dertig jaar ondernemen, dat is een heel eind. Daar ben ik best trots op. Met onze kantoren in Almere en Zeewolde

Read More