side-area-logo

Waarom is administratie belangrijk?

Het is verstandig en zelfs broodnodig om goed inzicht in de situatie van uw bedrijf te hebben. Sterker nog: het is wettelijk verplicht om een financiële administratie bij te houden. Broekhuis. neemt u deze zorg uit handen. Dan heeft u uw handen vrij om te ondernemen!

Ten eerste: omdat de wet dat stelt. De financiële administratie is de basis voor belastingaangiften. Niet tijdige en/of volledige aanlevering bij de Belastingdienst kan tot boetes of verminderde btw-aftrek leiden.

De administratie biedt u ook inzicht in het reilen en zeilen van uw bedrijf. Welk bedrijfsonderdeel vraagt uw bijzondere aandacht? Wel zo prettig om bijvoorbeeld traag betalende debiteuren of kostenoverschrijdingen op tijd te kunnen constateren…

Meer informatie

Belastingaangifte & advies

Jammer, maar helaas… Belastingen moeten nu eenmaal betaald worden. Maar niet te veel! Dat kunt u rustig aan Broekhuis. overlaten. Onze fiscalisten laten geen aftrekpost in uw belastingaangifte onbenut, steeds keurig binnen de regels blijvend. Door het kiezen van de juiste bedrijfsstructuur kunnen wij, wat belastingen betreft, u voor nu en de toekomst de meest aantrekkelijke oplossing bieden. Belastingen? Ook die kunt u rustig aan ons overlaten!

De winst uit uw onderneming maakt deel uit van uw belastbaar inkomen waarover u inkomstenbelasting betaalt. Maar…. er zijn zoveel kosten die u mag aftrekken! Niet te veel belasting betalen door een juiste belastingaangifte. De winst uit uw bedrijf en uw belastingaangifte.

Meer informatie

Ondernemers advies

Broekhuis. Administrateurs & Fiscalisten voor meer dan cijfers alleen! Uw ondernemingsadviseur.

Broekhuis. biedt méér dan cijfers alleen. Natuurlijk, u kunt uw financiële en loonadministratie met een gerust hart aan ons overlaten. En ook uw belastingzaken zijn bij ons in vertrouwde handen. Onze extra kracht ligt in het geven van waardevolle bedrijfs- en ondernemingsadvies op basis van de actuele financiële cijfers, en advies over commerciële bedrijfsprocessen en fiscale bedrijfsinrichting.

Adviezen die we graag ondersteunen met doortimmerde prognoses en verscherping van uw ondernemingsplan.

Meer informatie

Personeel & loonadministratie

Als ondernemer met personeel bent u verplicht een loonadministratie bij te houden. Het is best lastig om deze op te zetten; het aantal aspecten waarmee u rekening moet houden is enorm. Los daarvan vragen de berekeningen van lonen en afdrachten veel kennis en tijd.

Wij helpen u daar graag bij. Onze loonadministrateurs zijn specialisten op dit gebied. Zij weten als geen ander de loongegevens op juiste wijze te verwerken zodat de nauwkeurigheid en tijdigheid van loonbetalingen en afdrachten niet in gedrang komen.

Meer informatie

Maak nu vrijblijvend een terugbel afspraak

Wij gaan graag in gesprek over uw specifieke situatie.

Ondernemers adviseurs van huis uit!

Wij bieden meer dan cijfers alleen. Ondernemingsadvies op basis van de actuele financiele cijfers. En natuurlijk vergeten wij uw persoonlijke financien niet: wij zijn er voor u en uw onderneming!

Echte steun voor ondernemers

Iedereen kan uw boekhouding doen, maar alleen bij Broekhuis weten we hoe u het meeste rendement op uw geld heeft. Piet Broekhuis is al dertig jaar zélf ondernemer pur sang.

Thuis in de horeca

Het bewaken van de marges en de cijfers van inkoop tot en met omzet, én de verhouding van personeelskosten tot dieelfde omzet zijn bij Broekhuis. in vertrouwde handen.

Wat zeggen onze klanten?

Piet's Tips

Veel ondernemers denken niet in aanmerking te komen voor een hypotheek. Het venijn zit vooral in de vraag welk inkomen er kan worden toegepast in de hypotheekaanvraag. De voorwaarden voor

Read More

Horecaondernemers noemen hun klanten gasten. En die gasten worden steeds vaker in de watten gelegd om een onvergetelijke middag of avond te hebben. Uiteraard is de beleving in een snackbar

Read More

Als ondernemer ben je verplicht een administratie te voeren en op tijd je belastingaangiften te doen. Werk je met personeel? Dan moet ook je ook een goede loonadministratie voeren. Die

Read More