side-area-logo

De loonadministratie is een papierwinkel op zich. Loonberekening, loonstrook, jaaropgave, ziekmelding, onkostenvergoeding en nog veel meer zaken die met personeel te maken hebben, vragen uw volle aandacht. Broekhuis. verzorgt deze administratie voor u, nauwkeurig en met veel verstand van zowel die zaken als de (nieuwe) wet- en regelgeving. Communicatie daarover kan op papier, via e-mail, onze app of online plaatsvinden. Uw loonadministratie: ook daarover hoeft u zich met Broekhuis. als partner geen zorgen te maken.

Waarom is loonadministratie belangrijk?

Een goede basis

Keurig op tijd

Als ondernemer met personeel bent u verplicht een loonadministratie bij te houden. Het is best lastig om deze op te zetten; het aantal aspecten waarmee u rekening moet houden is enorm. Los daarvan vragen de berekeningen van lonen en afdrachten veel kennis en tijd.

Wij helpen u daar graag bij. Onze loonadministrateurs zijn specialisten op dit gebied. Zij weten als geen ander de loongegevens op juiste wijze te verwerken zodat de nauwkeurigheid en tijdigheid van loonbetalingen en afdrachten niet in gedrang komen.

Overzicht in uw bedrijf

Te allen tijde op de hoogte

Gemak Online

Broekhuis. maakt het u gemakkelijk. U levert de basisgegevens van uw loonadministratie digitaal aan en wij verzorgen de loonstroken, loonaangiften, jaaropgaven en zeer bruikbare managementinformatie. Ons Lonen Online-programma biedt u meer voordelen, zoals signalering van aflopende lease- en arbeidscontracten, digitale dossiervorming en overzichtelijke analyses en rapporten.

Zelf doen of uitbesteden

Vertrouwen is de sleutel

Veranderde wetgeving

Met de Wet Werk en Zekerheid zijn de regels voor in dienst nemen van tijdelijk personeel verscherpt. De werkkostenregeling is sterk veranderd. Inzet van freelancers is gebonden aan nieuwe, striktere regelgeving; denk alleen al aan de omzetting van de VAR naar een modelovereenkomst. Regels rond pensioenen en uitkeringen veranderen vaak. Voor een ondernemer uit het MKB zijn alle wetten, regels en veranderingen nauwelijks bij te houden. Ook hierbij kunt u rekenen op Broekhuis. Onze loonspecialisten helpen u graag verder.

Administratie & advies

Meer Weten

Ondenermers advies

Meer Weten

Lonen & Personeel

Meer Weten

Maak nu gratis een vrijblijvende afspraak.

Wij gaan graag in gesprek over uw specifieke situatie.

Ondernemers adviseurs van huis uit!

Wij bieden meer dan cijfers alleen. Ondernemingsadvies op basis van de actuele financiele cijfers. En natuurlijk vergeten wij uw persoonlijke financien niet: wij zijn er voor u en uw onderneming!

Echte steun voor ondernemers

Iedereen kan uw boekhouding doen, maar alleen bij Broekhuis weten we hoe u het meeste rendement op uw geld heeft. Piet Broekhuis is al dertig jaar zélf ondernemer pur sang.

Echte steun voor ondernemers

Iedereen kan uw boekhouding doen, maar alleen bij Broekhuis weten we hoe u het meeste rendement op uw geld heeft. Piet Broekhuis is al dertig jaar zélf ondernemer pur sang.

Wat zeggen onze klanten?

Piet's Tips

In september van dit jaar bestaat Broekhuis. Administrateurs & Fiscalisten 30 jaar. Dertig jaar ondernemen, dat is een heel eind. Daar ben ik best trots op. Met onze kantoren in

Read More

         Misset Horeca presenteert Benchmark cafés/restaurants: de ideale huurprijs Op 4 maart 2016 heeft Misset horeca het benchmark de ideale huurprijs voor cafés/restaurants gepresenteerd. Hieronder volgt een

Read More

Omzetbelasting, hoe kunnen we deze belasting makkelijker voor u maken De omzetbelasting is een belasting die eenvoudig lijkt en ook is. Je telt de omzetbelasting die je de klanten in rekening hebt

Read More

Broekhuis. Administrateurs & Fiscalisten is door Exact gecertificeerd. Broekhuis. heeft de kennis in huis om ondernemers bij te staan bij de inrichting, optimalisatie en het beoordelen van administraties die met

Read More