Waarom is administratie belangrijk?

Een goede basis

Waarom?
Ten eerste: omdat de wet dat stelt. De financiële administratie is de basis voor belastingaangiften. Niet tijdige en/of volledige aanlevering bij de Belastingdienst kan tot boetes of verminderde btw-aftrek leiden.

De administratie biedt u ook inzicht in het reilen en zeilen van uw bedrijf. Welk bedrijfsonderdeel vraagt uw bijzondere aandacht? Wel zo prettig om bijvoorbeeld traag betalende debiteuren of kostenoverschrijdingen op tijd te kunnen constateren…

Overzicht in uw bedrijf

Ten allen tijde op de hoogte

Omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting…. Je mag wel gestudeerd hebben om alle ins en outs van alle bedrijfsbelastingen te kennen. Dat hebben de medewerkers van Broekhuis. dan ook! 21, 6 of 0 procent btw? Wel of geen recht op kleine-ondernemersregeling? Wel of geen belastingplicht voor uw stichting? Kunt u gebruik maken van de Innovatiebox?

En bent u over die in natura-betaling loonbelasting verschuldigd? Zoveel belastingbepalingen, zoveel vragen… Broekhuis. de antwoorden. Wij helpen u graag verder.

Zelf doen of uitbesteden

Vertrouwen is de sleutel.

Soms maakt de Belastingdienst het niet leuker, en zeker ook niet gemakkelijker. Een belastingcontrole gaat gepaard met veel gedoe, bezwaar maken leidt tot mogelijke rompslomp. Goed om te weten dat u altijd op Broekhuis. kunt rekenen. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt, weten waarmee we rekening moeten houden, kunnen soepel en snel op vragen inspelen.

Om in sporttermen te spreken: onze ijzersterke verdediging kan de nul lang vasthouden! Dat doen we graag voor u.

Maak nu gratis een vrijblijvende afspraak

Wij gaan graag in gesprek over uw specifieke situatie