Ondernemen & de belastingaangifte

Niet te veel belasting betalen door een juiste belastingaangifte.

De winst uit uw onderneming maakt deel uit van uw belastbaar inkomen waarover u inkomstenbelasting betaalt. Maar…. er zijn zoveel kosten die u mag aftrekken! Van giften tot kosten voor uw monumentale pand, van opstartkosten eigen onderneming tot ziektekosten, u kunt ze voor zover de wetgeving dat toelaat opvoeren.

En dat zijn nog maar een paar van vele aftrekposten. Broekhuis. kent alle aftrekposten, hun regels en hun uitzonderingen en passen deze in uw belastingaangifte toe. Wij delen onze kennis graag met u!

Overzicht in uw bedrijf

Ten allen tijde op de hoogte

Omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting…. Je mag wel gestudeerd hebben om alle ins en outs van alle bedrijfsbelastingen te kennen. Dat hebben de medewerkers van Broekhuis. dan ook! 21, 6 of 0 procent btw? Wel of geen recht op kleine-ondernemersregeling? Wel of geen belastingplicht voor uw stichting? Kunt u gebruik maken van de Innovatiebox?

En bent u over die in natura-betaling loonbelasting verschuldigd? Zoveel belastingbepalingen, zoveel vragen… Broekhuis. de antwoorden. Wij helpen u graag verder.

Zelf doen of uitbesteden

Vertrouwen is de sleutel.

Soms maakt de Belastingdienst het niet leuker, en zeker ook niet gemakkelijker. Een belastingcontrole gaat gepaard met veel gedoe, bezwaar maken leidt tot mogelijke rompslomp. Goed om te weten dat u altijd op Broekhuis. kunt rekenen. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt, weten waarmee we rekening moeten houden, kunnen soepel en snel op vragen inspelen.

Om in sporttermen te spreken: onze ijzersterke verdediging kan de nul lang vasthouden! Dat doen we graag voor u.

Maak nu gratis een vrijblijvende afspraak

Wij gaan graag in gesprek over uw specifieke situatie