Waarom is loonadministratie belangrijk?

Een goede basis

Keurig op tijd
Als ondernemer met personeel bent u verplicht een loonadministratie bij te houden. Het is best lastig om deze op te zetten; het aantal aspecten waarmee u rekening moet houden is enorm. Los daarvan vragen de berekeningen van lonen en afdrachten veel kennis en tijd.

Wij helpen u daar graag bij. Onze loonadministrateurs zijn specialisten op dit gebied. Zij weten als geen ander de loongegevens op juiste wijze te verwerken zodat de nauwkeurigheid en tijdigheid van loonbetalingen en afdrachten niet in gedrang komen.

Overzicht in uw bedrijf

Ten allen tijde op de hoogte

Gemak Online
Broekhuis. maakt het u gemakkelijk. U levert de basisgegevens van uw loonadministratie digitaal aan en wij verzorgen de loonstroken, loonaangiften, jaaropgaven en zeer bruikbare managementinformatie. Ons Lonen Online-programma biedt u meer voordelen, zoals signalering van aflopende lease- en arbeidscontracten, digitale dossiervorming en overzichtelijke analyses en rapporten.

Zelf doen of uitbesteden

Vertrouwen is de sleutel

Veranderde wetgeving
Met de Wet Werk en Zekerheid zijn de regels voor in dienst nemen van tijdelijk personeel verscherpt. De werkkostenregeling is sterk veranderd. Inzet van freelancers is gebonden aan nieuwe, striktere regelgeving; denk alleen al aan de omzetting van de VAR naar een modelovereenkomst. Regels rond pensioenen en uitkeringen veranderen vaak. Voor een ondernemer uit het MKB zijn alle wetten, regels en veranderingen nauwelijks bij te houden. Ook hierbij kunt u rekenen op Broekhuis. Onze loonspecialisten helpen u graag verder.

Maak nu gratis een vrijblijvende afspraak

Wij gaan graag in gesprek over uw specifieke situatie