Piet's tips

Hypotheek hoeft geen onneembare vesting te zijn

By juni 28, 2019 No Comments

Veel ondernemers denken niet in aanmerking te komen voor een hypotheek. Het venijn zit vooral in de vraag welk inkomen er kan worden toegepast in de hypotheekaanvraag. De voorwaarden voor een hypotheekaanvraag verschillen per hypotheekverstrekker.

Grote kans op hypotheek met de inkomensanalysetool

Je kan de kans op toekenning van een hypotheek vergroten door bijvoorbeeld extra eigen geld in te brengen. Maar ook door je hypotheekaanvraag te laten verzorgen door een hypotheekadviseur, die gebruikmaakt van een inkomensanalysetool voor het bepalen van het toetsinkomen. Daarbij wordt direct rekening gehouden met alle specifieke regels en voorwaarden die geldverstrekkers hanteren. Deze tool toetst de jaarcijfers aan de regels van de verschillende geldverstrekkers, zoals gewenste kengetallen, ratio’s, specifieke branchevoorwaarden en de manier waarop er wordt omgegaan met een dalend ondernemersinkomen. Het levert een rapport op waar uw verschillende toetsinkomens in staan op basis van de uitgangspunten van de geldverstrekker. Met sterren zie je hoe waarschijnlijk acceptatie is. Zo weet je precies hoe groot je kans op toekenning van een hypotheek is.

Meer tips?

Wil je meer van dit soort tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze blog en je ontvangt ook nog eens elk kwartaal onze FiscKwartaal(tje) boordevol informatie voor de ondernemer, de werkgever én de werknemer en voor elke belastingbetaler.

Piet Broekhuis

Gildenveld 4, 3892 DG Zeewolde

Randstad 21-31, 1314 BE Almere

T. 0031-36-5359222

E. p.broekhuis@bafd.nl

W. www.broekhuis-administraties.nl

Piet

Piet

Piet Broekhuis Gildenveld 4, 3892 DG Zeewolde Randstad 21-31, 1314 BE Almere T. 0031-36-5359222 E. p.broekhuis@bafd.nl W. www.broekhuis-administraties.nl